Главная » 2016 » Лютий » 12 » Звіт про проведення тижня початкових класів
13:03
Звіт про проведення тижня початкових класів

Звіт

про проведення тижня початкових класів

 

З метою посилення інтересу учнів до навчальних  предметів, виявлення і розвику їхні здібності, дозволення кожному учневі пізнати себе, дати можливість більшою мірою стверджуватися у власних очах і серед оточуючих, сприяння розвиткові творчої ініціативи дитини, виховання почуття патріотизму з 14 по 18 грудня у школі проходив Тиждень початкових класів  « Зимовий дивосвіт».

У проведенні Тижня взяв участь кожен учень школи, а вчителі доклали зусиль для забезпечення рівних можливостей для всіх дітей, незалежно від рівня їх навчальних досягнень.

Розпочався Тиждень з урочистої лінійки. Спочатку, після виконання Гімну України, кожен рій розказав свою речівку та девіз. Потім було інсценізоване відкриття Тижня ( підготувала Титова В.І.). На лінійці учні познайомилися з планом проведення тижня, отримали завдання до нього.

 

   

   

 

Протягом Тижня пройшли цікаві уроки та виховні заходи, на яких учні виявили свої знання й кмітливість, розкривали творчі здібності:

 

  • Бінарний урок у 2-х класах «Зима - Білосніжка», який підготували та провели Сєрокурова Л.В. і Коденко Н.В. поглиблював знання учнів відомостями про явища природи,  показав  красу і багатство рідної мови, надав можливість учням порівнювати українську та російську мови, розкрив її необхідність у житті людини та бажання навчатися, розвивав комунікативні вміння, пам'ять, логічне та творче мислення учнів.

 

       

 

  • Відкритий урок «Обобщение по теме « Имя существительное»                (4-Б кл) Бакланова О.П. провела у дуже цікавій формі. Такий урок надав можливість учня показати свої знання, стимулював активність кожного учня, розвивав їх здібності, виховував почуття дружби та взаємоповаги.

 

 

 

  •  Цікавою виявилася зустріч учнів з працівниками районної бібліотеки.

 

 

 

 

 

 

 

  •  Свято « Зимушка-зима» у 1-А класі провела Бондар Л.В.          

 

 

 

  •  З великою відповідальністю поставилися діти до виставки малюнків та дитячих поробок  « Зимові фантазії». Поробки учнів були виготовлені із різноманітних матеріалів та в різних стилях виконання.

 

 

 

  • Із задоволенням  учні 3-Б та 3-В класів взяли участь у здоров’язберігаючому заході   « Квітка здоров’я» .

На цьому заході учні мали можливість замислитися про своєздоров’я, його цінність, про те, що шкідливо, а що корисно.

 

 

 

 

 

 

  • Свято « Іде Святий Миколай» підготувала  Єрмакова І.І. На цьому заході  діти дізналися про виникнення свята та традиції українського народу, показали свої здібності у театралізації міні-вистави, піснях та танцях.

               

  • Відкритий урок з математики « Повторення вивченого матеріалу»

у 1-Б класіучитель Декіна Н.І.

Урок проведено в казковій формі. Діти поглибили знання з теми« Нумерація чисел в межах 10»

  • Відкритий урок з основ здоров’я « Поведінка, звички і здоров’я» у 4-А класі Зайцева В.В.

На уроці вчитель провів багато різних видів роботи: доповіді учнів за даною темою, мозковий штурм, бесіда, робота в парах, складання словника чемної людини, робота за картками, читання і обговорення різних життєвих ситеуацій, гра « Світлофор», сценки, тести тощо. Діти із зацікавленням працювали на уроці, засвоїли правила поведінк та склали корисні поради.

  • Спільна наукова конференція « Альтернативна енергія»

      Під час святкового  закриття Тижня  був підведений підсумок  проведених заходів та вручені грамоти класам за активну участь учнів  у Тижні початкових класів.

 

Тиждень початкової школи ще раз переконав всіх у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаєш, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Головне – щоб навчання дітей було не тягарем , а радісним процесом розвитку своїх здібностей, умінь і навичок. Тільки таким чином,    виявляються обдаровані діти, а вони потребують особливої уваги , у них наша надія на краще майбутнє.

 

 

Просмотров: 1356 | Добавил: novoaidarschool | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0