Главная » 2016 » Січень » 29

Осінь. Сонце. Золото трав, золото дерев. Бабине літо. Канікули. Очікування відпочинку, нових зустрічей, спілкування. І нам, учням Новоайдарської школи-гімназії, таку можливість було  надано. 17 учнів 7-11 класів, заступник директора з науково-методичної роботи О.П. Воронкіна, заступник директора з виховної роботи М.О. Трубіцина на чолі з директором школи І.О.Бойко, на запрошення Київської міської державної адміністрації і спілки ветеранів АТО Шевченківського району відвідали столицю нашої України в межах проекту «Дружня Україна». Цей проект буде сприяти налагодженню культурних, освітніх, дружніх зв’язків між навчальними закладами східних регіонів України та міста Києва, а також популяризації та розвитку взаємовідносин шкіл – побратимів в Україні.       Перше захоплення викликав Дніпро-Славута, велична і могутня ріка, за порогами якої  колись зародилось наше славне козацтво, а на його берегах древній і такий сучасний Киї ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: novoaidarschool | Дата: 29.01.2016 | Коментарі (0)

Змінюються часи, епохи, люди... Але вічним залишається спрямування людини до добра, любові, світла, краси, істини. Найбільше щастя для школи і батьків – виховати здорових і високоморальних дітей.

Тому виховання в Навчально-виховному комплексі Новоайдарська школа-гімназія спрямовується на розвиток усіх дітей і вибудовується таким чином, щоб забезпечити оптимальний розвиток кожної дитини, виходячи з неповторності її  індивідуальності.

В останні роки, коли одним з найважливіших суспільних завдань стає патріотичне виховання підростаючого покоління, постійно зростає роль краєзнавства. Воно найкраще за інші галузі знань сприяє вихованню патріотизму, любові до рідного краю, формуванню суспільної свідомості. Знання свого краю, його минулого і сьогодення необхідне для конкретної участі в його перебудові, переоблаштуванні, оскільки рідний край – жива, діюча частка великого світу. Краєзнавство народжує почуття патріотизму – глибоку любов до Батьківщини. ... Читати далі »

Переглядів: 938 | Додав: novoaidarschool | Дата: 29.01.2016 | Коментарі (0)